Vi i Akershus Svømmekrets har gleden av å presentere en samarbeidsavtale med Behandlerverket for fysikalsk behandling. Avtalen blir gjeldende for ALLE utøvere uavhengig av nivå, i ALLE svømmeidrettene og i ALLE klubbene som er en del av Akershus Svømmekrets. Denne avtalen dekker også dommere og foresatte tilknyttet klubber i svømmekretsen. På denne måten kan vi tilby ALLE i kretsen fysikalsk behandling av høyeste kvalitet. 

Avtalen gir blant annet 15% rabatt på både undersøkelse og behandling ved Behandlerverket

Fysioterapeut med spesialkompetanse i svømmeidretter Olav Barøy som tidligere har holdt SkadeFri-webinar for svømmekretsen vil være å finne på Behandlerverket Løren fra og med juli måned.

Avtalen har oppstart 01.09.24, og mer informasjon kommer til høsten. 

Behandlerverket består av til sammen 14 behandlere fordelt på 3 moderne klinikker som holder til på Løren, Oslo Sentrum og Fornebu. De tilbyr manuellterapi, fysioterapi, kiropraktikk, gratis rehabilitering, diagnostisk ultralyd og trykkbølgebehandling. Trykk på lenken for mer informasjon om behandlerverket:  www.behandlerverket.no