Vi er stolte over å kunne tilby en rekke spennende og informative webinarer for idrettsutøvere på alle nivåer; bredde og elite – og for foresatte, trenere og alle andre som ønsker mer kunnskap. Her er en oversikt over våre kommende og «faste» webinarer:

Kommende webinar

Mental helse og prestasjonsangst

Foto: Behandlerverket

I dette webinaret vil Olav Barøy snakke om viktigheten av mental helse i idretten. Han vil diskutere temaer som prestasjonsangst og nerver, og hvordan puberteten kan påvirke kroppen og dermed svømmetidene. Dette webinaret gir verdifulle råd (til både utøvere, foresatte og trener/støtteapparet) for å håndtere press og opprettholde en sunn mental tilstand.

Fredrik Solberg

Vi er glade for å kunne annonsere vårt kommende webinar med Fredrik Solberg, en av verdens beste parasvømmere. Fredrik vil dele sin livshistorie og fortelle om sin vei til toppen. Han vil diskutere utfordringene han har møtt, hvordan han har overvunnet dem, og hva som driver ham til å fortsette å prestere på høyeste nivå. Dette webinaret er en inspirasjon for alle, uansett bakgrunn.

Foto: Kay-Arild Paulsen

Nicholas Lia

Foto: Bildebyrån

Nicholas Lia, en av de fremste sprintsvømmerne vi har, vil også holde et kommende webinar. Han vil ta oss med på sin reise til eliten, dele innsikter om sin treningsfilosofi, og gi oss et innblikk i livet som toppidrettsutøver. Nicholas’ historie er et bevis på at med dedikasjon og hardt arbeid, er ingenting umulig. Ikke gå glipp av muligheten til å lære fra en av de raskeste svømmerne i verden.

«Faste» webinar

Sunn Idrett: Ernæring og kosthold for idrettsutøvere

Dette webinaret fokuserer på viktigheten av ernæring og kosthold for idrettsutøvere. Nicole Tandrevold vil gå gjennom hvordan du kan optimalisere ditt kosthold for å oppnå bedre prestasjoner og fremme sunn helse. Hun deler informasjon og praktiske tips om hvordan du kan balansere ditt næringsinntak før, under og etter trening og konkurranse. Dette webinaret er et must for alle som ønsker å forstå sammenhengen mellom ernæring og idrettsprestasjoner.

SkadeFri: Skadeforebygging for idrettsutøvere

Forebygging av skader er avgjørende for alle som driver med idrett. I dette webinaret vil Olav Barøy fokusere på hvordan du kan redusere risikoen for skader gjennom riktig trening, teknikk og restitusjon. Han vil også se på vanlige skader innen forskjellige idretter og hvordan disse kan behandles og forebygges. Dette webinaret er ideelt for både utøvere og trenere som ønsker å sikre en trygg og effektiv treningshverdag.

Henrik Christiansen: Livet som langdistansesvømmer

Foto: Patrick B. Kraemer

Henrik Christiansen, en av verdens aller beste langdistansesvømmere, deler sin inspirerende reise til toppen. Han vil fortelle om sine erfaringer, utfordringer og suksesser, samt gi innsikt i sin treningshverdag, kosthold og mentale forberedelser. Dette webinaret gir en unik mulighet til å lære av en av de beste i bransjen og få tips til hvordan du selv kan forbedre dine prestasjoner.

Bli med på våre webinarer for å få verdifull kunnskap og inspirasjon fra noen av de beste innen sine felt. Webinarene blir annonsert på vår hjemmeside og Facebookside, samt i informasjonse-post til alle klubbene i hele landet.