Akershus svømmekrets har inngått en avtale med Scantrade. Hos de har vi laget en «kretskolleksjon» (det står klubbkolleksjon) som dere står fritt til å kjøpe fra. Vi har fått god rabatt på 30%, og kretsen dekker trykking av logo + teksten DOMMER på de klærne dere ønsker å kjøpe. Prisene på nettsiden er med rabatt. Merk at rabatten kun gjelder klær i kretskolleksjonen. Andre produkter kan kjøpes til vanlig pris.

Link til vår kolleksjon!

Dere oppretter selv konto, og kan fritt handle fra hele nettsiden, men kun rabatt på kolleksjonen vår. Klærne som er i vår kolleksjon kommer med logo på venstre forside, mens teksten «DOMMER» på baksiden er valgfri. Dette må velges der dere angir størrelse. Samme gjelder kretsens logo på bagene, den vil havne på den lille sidelommen. Størrelsesguide er nederst i nettbutikken.

NB! DAMESTØRRELSER;
Core Tech Hoddie og Core Tech Hood, velg én størrelse større enn hva størrelsesguiden sier. Hvis dine mål er tett opp til maks, gå to størrelser opp. Damemodellene er mindre enn hva guiden tilsier.
(NB! Core Tech Padded Jkt kan ikke ha annet enn logo, dette pga sømmer og trykking)

Vi håper dette vil falle i smak, og at vi etterhvert vil se noen kule dommerjakker i bruk fremover.

Ved eventuelle problemer, eller spørsmål vedrørende bestilling kan dere kontakte Scantrade kundeservice på telefon 38 15 25 00 eller kundeservice@scantrade.no