«Jeg er verdens beste svømmer!»
Henrik Christiansen

Den 19. mai hadde svømmekretsen den store gleden av å gjennomføre et webinar med selveste Henrik! Dette var første gangen vi inviterte en utøver til oss, så vi var litt spent på oppmøte. Ikke at det var noe å bekymre seg for – over 140 hadde meldt seg på webinaret der noen var på grupper med over 30 personer.

Leverte Henrik?

Å ja da! Han fortalte om sin ferd fra middels ok svømmer som ikke klarte LÅMØ-krav til å nå være best! Noe han selv også usjenert sa helt i starten av webinaret: Jeg er verdens beste svømmer! Herlig befriende å høre. Videre fortalte han om sine opp- og nedturer, dårlig erfaring med å være på SoMe under mesterskap, hva han spiser og ikke minst den imponerende treningsmengden.

Etter webinaret var det åpent for spørsmål, og det kom veldig mange gode spørsmål. Til og med noen som Henrik måtte tenke seg litt om på.

Evaluering

Etter gjennomført webinar sendte svømmekretsen ut en evaluering til påmeldte. Der manglet det ikke på lovprising og positive tilbakemeldinger! Henrik sa han får positiv energi av skryt – så når han leser disse tilbakemeldingene bør energien vare til etter både EM, NM og OL 😀

Takk til alle som møtte opp, og ekstra stor takk til Henrik. Vi håper han kan stikke innom flere ganger og fortelle om seg og sitt.

Mer?

Som en teaser kan vi si at vi jobber med å få to nye utøvere til å holde webinar for oss, og også disse er i verdenstoppen!

Photo: Patrick B. Kraemer / BILDBYRÅN