I cupen deltok til sammen 155 spillere fra hele Norge. Det var 31 lag som deltok og det ble spilt til sammen 48 kamper. Det var først og fremst spillere fra lagene Sørumsand, LRK, Namsos, Stavanger og Kragerø, men det deltok også spillere fra Nordby og Vika.

LRK-cup er først og fremst en cup for juniorspillere og er den største cupen i Norge for yngre spillere. De hadde klassene minipolo, U12, U14 og U16. I Minipolo og U12 spilles det på litt mindre baner og det føres ikke noen poeng eller utroper en vinner. Her spiller barna bare for gøy. I U14 og U16 spilles det i hele bassenget som i vanlig vannpolo.

Denne helgen var det også en beachpoloturnering for senior damer og senior herrer. I beachpolo spilles det med litt færre spillere og litt mindre bane enn vanlig vannpolo.

Litt resultater:
I U14 vant Stavanger, med LRK på andreplass og Sørumsand på tredjeplass.
I U16 vant Namsos med Sørumsand på andreplass og Stavanger på tredjeplass.
I senior damer vant Namsos med Stavanger på andreplass og Sørumsand på tredjeplass.
I senior herrer vant Sørumsand med LRK på andre plass og Stavanger på tredjeplass.