Det er kretsting (KT) i Akershus svømmekrets (AHSK) onsdag 10. april, og i den forbindelse er vi på utkikk etter et nytt medlem til kontrollutvalget. Vi henvender oss til deg som er interessert i kontrollarbeid i en aktiv svømmekrets med viktig rolle innen svømmeidretten. Vi søker nytt medlem, som følge av fratredelse etter lenger fartstid i AHSK. Vervet vil vare i to år (KT 2024-KT 2026).

AHSKs formål er blant annet å arbeide for svømmeidrettens utvikling innen kretsen, å fremme samarbeid med klubbene og å være en positiv verdiskaper for individ og samfunn. Våre verdier er Samlende – Inspirerende – Motiverende, og vi gjør vårt ytterste for å leve opp til disse tre verdiene. Mer om oss: Akershus svømmekrets (www.ahsk.no)

Kontrollutvalget består av leder, ett ordinært medlem og et varamedlem. Nåværende leder er Harald Breivik. Utvalget har særdeles godt kjennskap til AHSK og er en ressurs for svømmekretsen. 

Hva tilbyr vi?

Muligheten for godt innblikk og påvirkningsmulighet i en svømmekrets med et bredt nedslagsfelt. På vår hjemmeside vil du finne veileder for kontrollutvalget m.m. Ideer og løsningsforslag er velkomne. For nytt medlem i kontrollutvalget vil det tilbys onboarding.

Hvem er du?

Du har erfaring fra aktivt styrearbeid og/eller kontrollutvalgsarbeid og motiveres av engasjementet. Erfaringen kan gjerne komme fra andre idretter, frivillig arbeid eller profesjonelle verv. Du er medlem av en svømmeklubb i kretsen, men er ikke ansatt i en svømmeklubb eller har et verv tilknyttet klubb i kretsen. Dette har du lyst til å være en del av og bidra på!

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta gjerne kontakt med valgkomitéen: valgkomite@ahsk.no. Vi setter deg også gjerne i forbindelse med kontrollutvalgets leder og med styret for mer informasjon. Meld din interesse innen tirsdag 27. februar.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Med vennlig hilsen

Valgkomiteen i Akershus svømmekrets
Anette Berg, leder (Bærumsvømmerne)
Sverre Fjermestad Hammerø (Sørumsand IF)
Lena Nordbø (Nannestad IL)