Det er kretsting (KT) i Akershus svømmekrets (AHSK) onsdag 10. april, og i den forbindelse er vi på utkikk etter ett nytt styremedlem og et varamedlem. Vi henvender oss til deg som er interessert i styrearbeid med stort spenn i oppgaver og med viktig rolle innen svømmeidretten. Når vi søker to medlemmer til styret, skyldes det fratredelse etter lenger fartstid i AHSK. Styreperioden vil være i to år (KT 2024-KT 2026) for varamedlem og i fire år (KT 2024-KT 2028) for ordinært styremedlem.

AHSKs formål er blant annet å arbeide for svømmeidrettens utvikling innen kretsen, å fremme samarbeid med klubbene og å være en positiv verdiskaper for individ og samfunn. Våre verdier er Samlende – Inspirerende – Motiverende, og vi gjør vårt ytterste for å leve opp til disse tre verdiene. Mer om oss: Akershus svømmekrets (www.ahsk.no)

AHSK har et arbeidende styre, som består av leder, nestleder, to ordinære medlemmer og ett varamedlem. Nåværende styreleder er Mona Underdal-Loktu. Styremedlemmene har lang erfaring innen idretten og styrearbeid og har et godt nettverk. Styret har styremøte 1 gang i måneden utenom juli. De fleste møtene er digitale.

Hva tilbyr vi?

Aktivt og variert styrearbeid, hvor du får muligheten til å by inn med dine kompetanser og ønsker om oppgaver. Du vil ha mye kontakt med klubber og utvalg. Her er høyde under taket, og ideer og løsningsforslag er velkomne. For de nye medlemmene til styret vil det tilbys en solid onboarding.

Hvem er du?

Du har erfaring fra aktivt styrearbeid og motiveres av engasjementet. Erfaringen kan gjerne komme fra andre idretter, frivillig arbeid eller profesjonelle verv. Du er medlem av en svømmeklubb i kretsen, men er ikke ansatt i en svømmeklubb eller har et verv tilknyttet klubb i kretsen. Dette har du lyst til å være en del av og bidra på!

Nysgjerrig på å vite mer?

Ta gjerne kontakt med valgkomitéen: valgkomite@ahsk.no. Vi setter deg også gjerne i forbindelse med styret, som vil være åpen for å møte deg for å fortelle mer om hva de arbeider med og hvem de er. Meld din interesse innen tirsdag 27. februar.

Vi ser frem til å høre fra deg.

Med vennlig hilsen

Valgkomiteen i Akershus svømmekrets
Anette Berg, leder (Bærumsvømmerne)
Sverre Fjermestad Hammerø (Sørumsand IF)
Lena Nordbø (Nannestad IL)