Nøyaktig ett år etter fjorårets suksess ble Parakonkurransen 2023 arrangert. Denne gangen i en flunkende ny hall som offisielt hadde vært åpent for publikum i få dager. Lørenskog-Rælingen Kappsvømmingsklubb arrangerte konkurransen for oss. Ikke nok med at de stilte hallen til disposisjon, de hadde også satt opp tidenes kiosk. Kaker, nystekte vafler, brus, kaffe … og alt var gratis. En fantastisk ordning som vi avgjort skal videreføre.

Selve konkurransene gikk knirkefritt av stabelen, og vi kjører konkurransen med like mye romslighet som hjerterom. Noen utøvere trenger litt mer tid for å komme seg i vannet, andre trenger hjelp med å svømme, og andre trenger at det er helt stille i hallen mens øvelsen svømmes. Alle behov dekkes så langt vi klarer det – og jeg tror vi klarte det i år også.

Også i år var vi så heldige at generalsekretæren i NSF, Bjørn Soleng kom både for å se, men også være med og dele ut medaljer.

En STOR takk til Lørenskog-Rælingen Kappsvømmingsklubb som medvirket til et fantastisk arrangement, til NSF for både god hjelp i forkant og tilstedeværelse, og Morten Tronstad som også i år stilte opp som konkurranseansvarlig.

Bakgrunnen for disse konkurransene kan du lese om her

Bildene under kan fritt brukes, men merk at noen skal krediteres Speed SK (disse er merket) og de andre Akershus svømmekrets.
(Ved nedlasting vises hele bildet)