Foto: Asker SK

Informasjon om oppstart av utviklingslag og kompetansebyggingsprogramm for trenere, vår 2022

Målet med programmet frem til sommeren er å tilby et program som kan inspirerer både trenere og svømmere til å jobbe med nye teknikker og ferdigheter. Fokus skal være på kroppsstilling og å bruke kroppen i både tekniske elementer/figurer, og koreografi.

Dette er en invitasjon til følgende:

Svømmere
Svømmere på FINA-nivå som har fått en gjennomsnittskarakter på 60 eller mer i en konkurranse i lag (fri eller teknisk), duett (fri eller teknisk), solo (fri eller teknisk) eller figurer. For lag gjelder det før trekk for mindre enn 8 svømmere. Disse vil bli trent av Heather Ames og Galina Stoltenberg.

Trenere
Alle trenere som har påbegynt minst én del av Trener 1- eller Synkroninstruktør-kurs. De kan ta med 1-2 svømmere hver på stjerne 4 nivå eller høyere for å jobbe med under trening. Hvis de har ikke svømmere på dette nivå eller ingen vil være med, kan de kom uten. Disse svømmerne må ha vist en interesse for å satse på idretten, ha bedre enn 80% oppmøte på trening og ville delta på ekstra trening.

Følgende datoer er satt av for trening som skal skje på kveldstid (17 -21) på Risenga bad (mer info kommer nærmere første trening):

  • lørdag 19.02
  • lørdag 26.03
  • lørdag 23.04
  • lørdag 21.05
  • juni er ikke bestemt ennå

Ta med følgende utstyr:

  • Strikk
  • Flasker
  • ankelvekter (hvis du har)
  • Yogamatte

Vi ber trenerne om å sende en liste over hvilke svømmere som møter kravet og hvilke trenere som vil delta til heather.melanie.ames@gmail.com innen 10.02.

Foto: NSF (fra forbundets hjemmeside)