Nordisk master: and the winner is … Bærum og Asker

Etter sterk innsats og i stor konkurranse klarte Bærumsvømmerne og Asker svømmeklubb i fellesskap å overbevise storjuryen om at de var de beste til å arrangere Nordisk mastermesterskap 2016. Arrangementet går av stabelen 14-15. oktober. Vi håper å kunne avvikle stevnet i Risenga svømmehall, alternativt blir det på Landøya. Følg med!

MaU søker arrangør til Nordisk mastermesterskap 2016

Mastersutvalget (MaU) søker aktuelle kandidater til arrangement av Nordisk mastersmesterskap (NoM) 2016.

NoM rulerer mellom medlemsnasjonene, og i 2016 er det Norges tur.

• NoM masters svømmes primært på 25 m bane, men unntaksvis på 50 hvis dette er arrangørens eneste mulighet.

• NoM er et forholdvis lite mesterskap sammenliknet med NM Masters.

• NoM arrangeres vanligvis den første helgen i oktober, noe som kolliderer med den norske høstferien. Dette gjør det vanskelig for mange klubber å avvikle et stevne i de relatere helgene, ettersom dette er de mest inntektsbringende dagene for svømmehallene.
Her åpner vi derfor for å flytte mesterskapet enten en uke fremover, dvs til den andre helgen i oktober, eller bakover til september.

• Mesterskapet avvikles over tre eller fire økter, utfra arrangørens ønske og kapasitet. De siste årene har stevnet blitt gjennomført over tre økter, med første økt fredag ettermiddag, og to økter lørdag. Bankett/felles middag følger lørdag kveld.

Fristen for å søke er så raskt som mulig, men interesserte bes kontakte: linn@kns.no innen 01.10.15

Invitasjon til møte i Aksjon Strømmensbadet

Til organisasjoner og personer som allerede er med eller som vurderer å bli med i Aksjon Strømmensbadet. Send gjerne invitasjonen videre.

Tidspunkt: Tirsdag 2. juni 2015 kl 1900-2030.
Sted: Skjetten klubbhus, Nordensvei 21, 2013 Skjetten.

Dagsorden:
1. Kort presentasjon av deltakerne – ca 5 min
2. Formålet til Aksjon Strømmensbadet – ca 15 min.
3. Status og aktiviteter så lang – ca 30 min.
4. Veien videre – ca 30 min
5. Avslutning

Håper at alle deltakere kan lese igjennom det som ligger på facebook før møtet.
Skjetten klubbhus ligger bak kunstgressbanen som igjen ligger bak Skjettensenteret. Parkering på baksiden av Skjettensenteret.

Mvh
Michael Hagring
Aksjon Strømmensbadet
michael_hagring@hotmail.com
Mob 93252638
Følg oss på facebook

Styremedlemmer fra ulike svømmeidretter

Dagens kretsstyre er representert med bare medlemmer fra en svømmeidrett; svømming. Styret ønsker å få involvert de andre svømmeidrettene.

Valgkomitéen skal tilstrebe seg å finne kandidater til kretsstyret fra svømmekretsens ulike svømmeidretter; svømming, stup, synkron, vannpolo.

Vedtak pr. 21/01-2015

Stipend til Elise Næss Olsen og Henrik Christiansen

Foto Øyvind Thorsen

Foto Øyvind Thorsen

Gratulerer med gode prestasjoner i 2014 til både Elise og Henrik!.

Henrik Christiansen for sin innsats på landslaget og da spesielt 2 bronsemedaljer under Youth Olympic Games, Nanjing, Kina og 2 bronsemedalje som han tok under EM jr. i Dordrecht, Nederland i juli. I tillegg til hans mange norske rekorder og medaljer under NM.

Elise Næss Olsen spesielt for sin innsats på landslaget, sine norske rekorder, medaljer under NM og sin deltagelse på Youth Olympic Games, Nanjing, Kina

Rune Gran

Dommerne på UM/NM jr. 2014 i Bærum

Foto Øyvind Thorsen

Foto Øyvind Thorsen

Takk til alle dommerne som stilte opp på UM/NM jr. 2014 på Nadderudhallen. Det var 4 innholdsrike dager med mange gode svømmeresultater og hyggelig stemning på bassengkanten. Vil spesielt takke overdommerne Unni S. Hansen og Øystein Spangelo og starterne Cato Bratbakk og Thor-Inge Jacobsen for god ledelse av mesterskapet. Vi hadde også 2 tilreisende dommere Daniel Gundersen fra Kristiansund og Wiggo Norsted fra Gjøvik. Alltid hyggelig å få besøk av andre dommere. Dette i tillegg til våre dommere fra både Oslo og Akershus svømmekretser. Godt jobbet av dere alle.

Sist, men ikke minst, en stor takk til Bærumsvømmerne for god oppfølging av oss dommere.

Rune Gran

Ny hjemmeside!

newStyret i Akershus Svømmekrets har den siste tiden jobbet intenst med å få på plass en ny hjemmeside, og vi er blitt veldig fornøyd med den.

Under noen menyer er det foreløpig lite informasjon, men dette vil komme etterhvert. Vi håper våre nye nettsider faller i smak, og at du finner det du leter etter.

 

Har du spørsmål, er det noe du savner, noe du er misfornøyd med, forslag til forbedring, eller kanskje til og med ros – send oss en en-post på webmaster@ahsk.no.

Hilsen oss i Akershus Svømmekrets

Trådløs resultattavle til stevner

Tidligere har oppkopling av resultattavle på svømmestevner betydd trekking av tunge kabler over lange avstander. Kretsen har nå kjøpt inn system for trådløs overføring av data fra firma Swim Display (USA). Systemet fungerer mot begge tavlene som kommer med kretsens Omega/Ares tidtakersystem. Det er nå «tørrtestet», og vil bli brukt på stevne første gang på Ski svøm 19.10.2014.